Aktuella produkter sommar - höst 2017

Sommaren är ännu inte slut, se till att du har mineralfoder och elektrolyter hemma, det är viktigt att djuren får i sig tillräckligt med salter och vatten när det är varmt ute.

host2017 news

Wirolyt är en smaklig elektrolytersättning som man enkelt blandar med vatten och ger en omedelbar ersättning för förlorade salter hos djuret. 

Wiroslick är mineralfoder för betet som levereras i en 10 kilos balja eller 22 kilos hink för praktiskt utfodring. Godkända även för ekologiska/ KRAV certifierade lantbruk.

En produkt nyhet är Levucell SC levande jästkultur som effektivt bidrar till både en sund tarmflora och ökar upptaget av näringsämnen ifrån grovfodret. Passar alla djurslag. 

Under året har lantbrukare med mjölkkor prövat produkten med mycket goda resultat. Kan tilldelas som en topdress eller blandas in i mineralfoder eller i gårdens mixervagn. 

logo

Företaget Wiromin AB startade 1992 i den lilla bruksorten Rejmyre. Vi tillverkar fodertillskott för de flesta djurslag såsom mineralfoder, flytande och torra vitaminer, premixer mm.

Tel: 011-87503
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

 

 

25th logo

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Wiromin AB. Alla rättigheter reserverade. Design av Vallagruppen AB.