Tillskott för häst

I vårt breda sortimentet av tillskottsprodukter finns något som passar de flesta foderstater och behov men vi tillverkar gärna en stall/gårdsspecifik blandning. Utveckling av nya tillskott sker fortlöpande och följer den senaste internationella forskningen.

Produkter

Show Horse ASPBARKSPELLETS

Show Horse Aspbarkspellets är ett rent naturfoder, 90 % aspbark och 10 % melass.
Aspbark har ätits av hästar sedan urminnes tider för barkens goda egenskaper med hög fiberhalt samt den lugnande inverkan på hästen, med påföljd att din häst får ett bättre välmående. Aspbark anses vara naturligt avmaskande.


Wirojäst 1-1

Wiromins foderjäst Wirojäst är baserad på bryggerijäst av utvald kvalité. Jästens höga naturliga vitaminvärde, samt de viktiga aminosyrorna, har bevarats genom en speciell torkningsprocess. Jästen har berikats med E-vitamin och Selen för att göra produkten ännu mer effektiv som fodertillskott. Produkten har utformats så att jästens naturligt något fräna lukt och smak neutraliserats. Wirojäst 1-1 ges för att förbättra aptit, hårrem och hovar. 


Show Horse GLUCOSAMIN 100

Show Horse Glucosamin är ett ämne som bygger upp leder och ligament hos hästen.
Hård träning sliter mycket på leder och ligament och därför är det viktigt att tillföra ämnen som hjälper djuret att bygga upp dessa. Bra leder är viktigt för att bibehålla prestationsförmågan och en god hälsa.
Show Horse Glucosamin är ren glucosamin utan tillsatser. Detta medför mycket högt upptag av produkten.


Show Horse NYPON

Nypon är enligt danska forskningsrön gynnsamt för lederna. Nypon innehåller flavonider som stärker immunförsvaret. Nypon är naturligt rik på C-vitamin.


Show Horse PROBIO SPICE

Show Horse Probio Spice är produkten för hästar som behöver stabilisera tarmfloran. Produkten innehåller utvalda örter, brunalg och den levande jästkulturen Levucell. Alla dessa påverkar tarmfloran positivt. Pro dukten är högkoncentrerad och tilldelas regelbundet eller vid perioder då man misstänker att tarmfloran är ur balans, exempelvis vid lös och vattnig avföring.


WIROLYT

Wirolyt är sammansatt för att ge en balanserad salttillförsel i kombination med energigivande druvsocker. Används vid diarré. Vid riklig svettning, efter t.ex. tävling. I samband med avvänjning eller flyttning av djur.


Show Horse MUSCLE POWER

Show Horse Muscle Power är sammansatt enligt senaste rön för att förebygga muskelskador samt muskelförslitningar såsom korsförlamning och muskelömhet hos företrädesvis tävlingshästar.
De ingående komponenterna är sammansatta av expertis på området, vilket garanterar rätt sammansättning i blandningen för optimalt resultat.


Show Horse CARROTS

Show Horse Morötter behåller sin fina kvalité oavsett tid på året. 1 kg torkade morötter motsvarar ca 12 kg färska.


Show Horse RÖDBETOR

Show Horse Rödbetor behåller sin fina kvalité oavsett tid på året. 1 kg torkade rödbetor motsvarar ca 12 kg färska. Rik på betain (antioxidant).


Show Horse RAPSOLJA

Show Horse rapsolja är en ekologisk, kallpressad svensk olja av livsmedelskvalité. Lämplig för hästar med stort energibehov. Oljan innehåller en hög andel Omega fettsyror som är viktigt för hjärta och kärl men även för pälsen och lederna. Innehåller rikligt med energi.


Show Horse OIL

Innehåller ren sojaolja av livsmedelskvalité med tillsats av E-vitamin för att förhindra oxidering av oljan.
Lämplig för hästar med stort energibehov. Innehåller hög andel Linolsyra och Lecitin, vilket har goda egenskaper på hud och hår.


Show Horse VINÄGER

Show horse Äppelcidervinäger tillverkas i Sverige av solmogna äpplen. Produkten är av livsmedelskvalité. Inga tillsatser förekommer och syrahalten är minst 5 %. Vinäger används traditionellt för att förbättra matsmältningen men går även att använda för att tvätta hästen med då det låga ph-värdet rensar bort ovälkommen ohyra ur hårremmen. Även lämpligt att smaksätta vattnet med vid transporter för att vattnet ska smaka likadant som hemma.


Show Horse VITLÖKSPULVER

Show Horse Vitlökspulver består av utvald vitlök där skörd och bearbetning har skett för att bevara vitlökens alla viktiga beståndsdelar. 1 kg vitlökspulver motsvarar ca 8 kg ren vitlök av livsmedelskvalité.


Show Horse MAGNESIUM +

Lättupptagligt magnesiumtillskott för hästar vars foderstat är magnesiumfattig. Magnesium är mycket viktigt för musklerna. Brist kan leda till bl. a. muskelkramp. Magnesium anses också ha en lugnande inverkan på temperamentet. Show Horse Magnesium innehåller också rikligt med fosfor som är mycket viktigt för hästen.

100 kvalite

Häst | Våra produkter

Mer information

För mer utförlig information om produkterna ta kontakt med din återförsäljare eller ring oss direkt på 011-87503.

Visa lista    Visa karta

Aktuellt

logo

Företaget Wiromin AB startade 1992 i den lilla bruksorten Rejmyre. Vi tillverkar fodertillskott för de flesta djurslag såsom mineralfoder, flytande och torra vitaminer, premixer mm.

Tel: 011-87503
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

 

 

25th logo

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Wiromin AB. Alla rättigheter reserverade. Design av Vallagruppen AB.