Fjäderfäprodukter

Wiromins fjäderfä sortiment omfattar en rad olika vitaminprodukter, och ett speciellt sortiment för strutsar.

  • Vitaminer: Biotin, viktigt för att motverka hackningsproblem och för en god tillväxt. Produkten ger ej beläggningar i vatten systemet och har hög upptagningsförmåga hos djuren. En fortlöpande tilldelning under en längre period av vitaminet är viktigt för att önskad effekt ska uppnås.

  • Wirohöns, ett multivitamin för alla slags fjäderfän. Hög koncentration. Innehåller Kolin.

  • B-vitamin HÖNS: ett högkoncentrerat tillskott av b-vitaminer. Lämpligt att använda i anläggningar som har doseringsutrustning.

  • D-vitamin Höns. Ett koncentrerat tillskott av D-vitamin. Ska blandas ut i vatten och tilldelas för att stärka äggskalskvalitén och skelettet.

  • Methionin, aminosyran methionin i vattenlöslig form för en lätt tilldelning genom vattensystemet.

  • E-vitamin med selen, finns i flera olika styrkor och även med tillsats av selenjäst om det önskemålet finns.

  • Wiromins mineralfoder för strutsar är speciellt framtaget. Fodren har prövats på svenska strutsbesättningar med goda resultat. Hög kvalité på råvaror och ett foder som har rätt struktur för strutsar. En balanserad nivå av kalcium, fosfor och magnesium med tillsats av spårämnen. ADE-vitamin finns som standard i fodren men vid behov är det även viktigt att tillföra andra vitaminer. Då finns våra speciella strutsvitaminer, antingen i flytande form eller i pulverform.

  • Gårdsblandningar utför vi gärna på beställning. Produkterna blandas i vår egna anläggning varför vi kan hålla en kort leveranstid även vid beställning av specialprodukter.

  • Produkterna finns normalt i 1 liters, 5liters och 25 liters förpackning. Om önskemål finns kan vi tillhandahålla 1000 liters container. Minst 12 månaders hållbarhet på produkterna.

För mer information kan ni ringa oss direkt på telefon 011-875 03.

100 kvalite

Lantbruk | Våra produkter

Mer information

För mer utförlig information om produkterna ta kontakt med din återförsäljare eller ring oss direkt på 011-87503.

Visa lista    Visa karta

logo

Företaget Wiromin AB startade 1992 i den lilla bruksorten Rejmyre. Vi tillverkar fodertillskott för de flesta djurslag såsom mineralfoder, flytande och torra vitaminer, premixer mm.

Tel: 011-87503
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

 

 

25th logo

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 Wiromin AB. Alla rättigheter reserverade. Design av Vallagruppen AB.